Pandemia de COVID-19 i-a așezat în linia întâi ,DSU îi așază in carantina !!

Șoferii profesioniști nu și-au dorit, nici ei, poziția în care se află , dar, o dată așezați în LINIA ÎNTÂI, nu au dat înapoi.

Prevederile Hotărârii nr. 43 din 01.07.2021 sunt discriminatorii pentru conducătorii auto care sosesc în România din zonele roșii :
De aceea solicităm o perioadă de tranziție și introducerea unor excepții de la măsura carantinei pentru șoferii profesioniști , care sunt lucrători esențiali și s-au aflat în linia întâi încă de la începutul pandemiei, livrând bunurile necesare pentru consumul și sănătatea populației.91377093_2840012619385906_7668254624825999360_n.jpg
De menționat că încă de anul trecut, Comisia Europeană a îndemnat statele membre să renunțe la restricțiile de călătorie și carantina obligatorie a lucrătorilor din sectorul transporturilor reiterand importanța șoferilor profesioniști ca muncitori esențiali și indispensabili.
În acest sens, solicităm modificarea H.G.43/01/07/2021 și depunem semnăturile strânse pentru susținerea acestei petiții.

Adriana Muresan VOLUNTARI IN EUROPA    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Adriana Muresan VOLUNTARI IN EUROPA să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.