Paco un bittbul chinuit de stapani !

Bataile canine nu sunt o chestie legala si in urma lor rezulta animale batjocorite , mancate de vii , doar pentru amuzamentul sau mandia unui clan de 'oameni' care cu asta se ocupa . Iau caini de pe strada si ii folosesc ca 'momeala' pentru pitbulii care intaratati de stapani sunt nevoiti sa se lupte intre ei pana la final . Cel care castiga e supravietuitorul iar celalalt ori e mutilat si abandonat de stapan , ca in cazul lui Paco ori evident isi da ultima suflate in ' ring' ! Cazul lui Paco e unul special deoarece el a fost salvat de niste oameni cu suflet maaare , urmeaza teatamentul veterinatului si se va face bine ! Insa cei care i-au facut rau si inca mai fac rau si altor animale teebuie pedepsiti . Nu se poate sa dam uitarii astfel de cazuri . Trebuie sa luptam pentru dreptate toti iubitorii de animale ! Eu , vreau ca , copilul meu sa iubeasca animalele si sa incercam sa le insuflam si copiilor nostri asta de mici ! Loialitatea si iubirea neconditionata pe care ti-o ofera un caine nu o mai gasesti nicaieri in lume ! IMG_8603.JPGIMG_8605.JPG canine nu sunt o chestie legala si in urma lir rezulta animale batjocorite , mancate de vii , doar pentru amuzamentul sau mandia unui clan de 'oameni' care cu asta se ocupa . Iau caini de pe strada si ii folosesc ca 'momeala' pentru pitbulii care intaratati de stapani sunt nevoitiu sa se lupte intre ei pana la final . Cel care castiga e supravietuitorul iar celalalt ori e mutilat si abandonat de stapan , ca in cazul lui Paco . Ori IMG_8606.JPGevident isi da ultima suflate in ' ring' ! Cazul lui Paco e unul special deoarece el a fost salvat de niste oameni cu suflet maaare , urmeaza teatamentul veterinatului si se va face bine ! Insa cei care i-au facut rau si inca mai fac rau si altor animale teebuie pedepsiti . Nu se poate sa dam uitarii astfel de cazuri . Trebuie sa luptam pentru dreptate toti iubitorii de animale ! Eu , vreau ca , copilul meu sa iubeasca animalele si sa incercam sa le insuflam si copiilor nostri asta de mici ! Loialitatea si iubirea neconditionata pe care ti-o ofera un caine nu o mai gasesti nicaieri in lume !

Iubesc animalele mai mult decat pe oameni    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Iubesc animalele mai mult decat pe oameni să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.