Paco un bittbul chinuit de stapani !

Bataile canine nu sunt o chestie legala si in urma lor rezulta animale batjocorite , mancate de vii , doar pentru amuzamentul sau mandia unui clan de 'oameni' care cu asta se ocupa . Iau caini de pe strada si ii folosesc ca 'momeala' pentru pitbulii care intaratati de stapani sunt nevoiti sa se lupte intre ei pana la final . Cel care castiga e supravietuitorul iar celalalt ori e mutilat si abandonat de stapan , ca in cazul lui Paco ori evident isi da ultima suflate in ' ring' ! Cazul lui Paco e unul special deoarece el a fost salvat de niste oameni cu suflet maaare , urmeaza teatamentul veterinatului si se va face bine ! Insa cei care i-au facut rau si inca mai fac rau si altor animale teebuie pedepsiti . Nu se poate sa dam uitarii astfel de cazuri . Trebuie sa luptam pentru dreptate toti iubitorii de animale ! Eu , vreau ca , copilul meu sa iubeasca animalele si sa incercam sa le insuflam si copiilor nostri asta de mici ! Loialitatea si iubirea neconditionata pe care ti-o ofera un caine nu o mai gasesti nicaieri in lume ! IMG_8603.JPGIMG_8605.JPG canine nu sunt o chestie legala si in urma lir rezulta animale batjocorite , mancate de vii , doar pentru amuzamentul sau mandia unui clan de 'oameni' care cu asta se ocupa . Iau caini de pe strada si ii folosesc ca 'momeala' pentru pitbulii care intaratati de stapani sunt nevoitiu sa se lupte intre ei pana la final . Cel care castiga e supravietuitorul iar celalalt ori e mutilat si abandonat de stapan , ca in cazul lui Paco . Ori IMG_8606.JPGevident isi da ultima suflate in ' ring' ! Cazul lui Paco e unul special deoarece el a fost salvat de niste oameni cu suflet maaare , urmeaza teatamentul veterinatului si se va face bine ! Insa cei care i-au facut rau si inca mai fac rau si altor animale teebuie pedepsiti . Nu se poate sa dam uitarii astfel de cazuri . Trebuie sa luptam pentru dreptate toti iubitorii de animale ! Eu , vreau ca , copilul meu sa iubeasca animalele si sa incercam sa le insuflam si copiilor nostri asta de mici ! Loialitatea si iubirea neconditionata pe care ti-o ofera un caine nu o mai gasesti nicaieri in lume ! 


Iubesc animalele mai mult decat pe oameni    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Iubesc animalele mai mult decat pe oameni să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...