Pacientii cronici au nevoie de tratamente noi

http://s9.postimg.org/q6gmh93vz/6004180_1.jpg

Rabdarea este o virtute, dar nu si pentru pacientii cronici care in fiecare zi duc o lupta crancena cu boala. Celor mai multi dintre ei le lipseste cel mai important element: tratamentul. In Romania sunt milioane de pacienti care asteapta de mai bine de 6 ani sa aiba acces la tratamente noi, mai eficiente, care sa-i ajute sa faca fata bolii mai usor.

Fie ca vorbim de pacienti care sufera de cancer, de diabet, de boli cardiovasculare sau de boli neurologice este esential ca acestia sa aiba o sansa la viata, aceeasi sansa la viata ca toti ceilalti pacienti europeni. Media de asteptare pentru acces la terapii de ultima generatie a pacientilor europeni este intre 88 si 392 zile, dar in Romania au trecut peste 1500 de zile.

Pacientii nostri nu mai pot astepta. Au nevoie de acces la terapii noi acum.

,,Rabdarea este o virtute, nu si pentru pacienti” este o campanie a Aliantei Pacientilor Cronici din Romania (APCR) prin care se trage un semnal de alarma cu privire la situatia disperata a pacientilor care au nevoie de tratamente noi, care de foarte multe ori le pot salva viata.

 

facebook.com/aliantapacientilorcronici

aliantapacientilor.ro

Concept si foto de Cristina Bobe si Radu Oprea


Alianta Pacientilor Cronici din Romania (APCR)    Contactați autorul petiției