PACIENȚI ÎN IMPAS-O COMUNITATE FĂRĂ MEDIC

Comunitate noastră (Ungureni-Corbii Mari) a rămas fără medic de aproape o luna de zile. Pacienții, mulți dintre ei cu multiple boli cronice, au nevoie de medic care sa elibereze documentele medicale absolut necesare, schemele de tratament și sa ofere consultații pentru problemele de sănătate apărute.

Prin urmare, haideți sa semnam aceasta petiție și sa ne revendicam medicul de drept, Dr. Daniela Mitrea!

De asemenea, petiția se adresează și autorităților cu rugămintea de a acorda sprijin in soluționarea acestei  situații!

Cătălina Dumitru    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Cătălina Dumitru să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.