Ovidiu Burcă & Andrei Nicolescu, DEMISIA!

Nu mai putem asista nepăsători la dezastrul instalat la Dinamo, la direcția greșită pe care a luat-o clubul nostru în acest sezon competițional. 

 Rezultate dezastruoase obținute pe plan sportiv, amatorism, management defectuos, campanie de transferuri ratată, recorduri negative atinse în premieră în actualul sezon competițional, sunt doar cateva motive pentru care suflarea dinamovistă nu mai poate sta impasibilă, indiferent de explicațiile și argumentele aduse de Andrei Nicolescu și Ovidiu Burcă.

 

Infuziile mari de capital prin atragerea unor investitori puternici, creșterea organică, aspirații de performanță sportivă, au fost doar niște cuvinte aruncate ca momeală suflării dinamoviste, pentru că realitatea este cruntă! Suntem cu un picior în liga secundă iar spectrul unei noi retrogradări scade drastic șansele de reușită al  planului celor de la Red&White - Dinamo 2028!

Ascultați-vă instinctele, rațiunea, rememorați cine am fost și unde am ajuns, apoi semnați această petiție! 

Este timpul să luăm atitudine, să spunem stop! 

Nicolescu & Burcă, demisia! 

 

IMG_20231127_120123.jpg

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Clasic Dinamo va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...