Organizare concursuri si alte reforme

Catre directiunea Liceului de Arta si consiliul de administratie al institutiei,

 

Prin prezenta aducem inaintea dumneavoastra cateva solicitari din partea unui grup de parinti a caror copii studiaza in acesta institutie,

 

  1. Organizarea de catre Liceul de Arte Sibiu de concursuri de teoria muzicii, repectiv instrumente sau arte plastice, la nivel de scoala si chiar la nivel național , iar pentru scoli care se afla la o distanță mai mare, in regim online. Consideram acest aspect oportun pentru dezvoltarea pe partea artistica a copiilor si suntem dispuși sa cautam sponsori in acest sens si sa platim taxa de inscriere. Copiii nostri au participat la concursuri organizate in diferite orașe din tara, respectiv Licee de Arte de la care s-au întors cu rezultate foarte bune, dovada ca avem copii pregatiti foarte bine si profesori pe masura.

2. Infiintarea unei sectii de muzica usoara, am analizat situatia si majoritatea unităților de invatamant cu profil specific de arte au sectie de muzica usoara si populara. Asa cum orchestra repeta la Filarmonica, se pot gasi solutii pentru spatii adecvate desfasurarii orelor de muzica usoara si populara. Am vorbit cu profesori din Brasov si Deva care au declarat ca aceste sectii au adus o valoare in plus școlilor respective.

3. Dorim expunerea copiilor prin organizarea de evenimente la care sa poata canta toti copiii si nu doar cei care trec printr-o preselectie, implicand si clasele I-IV.

 

Solicitam pe aceasta cale un raspuns in scris punctual ptr fiecare dintre solicitarile mentionate in cererea adresata.

 

Va multumim,

Atasam un tabel cu semnăturile parintilor.


Parintii claselor I-IV    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Parintii claselor I-IV va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...