ORASUL CHIAJNA

In urma dezvoltarii masive din sud-estul Bucurestiului din ultimii ani, nu putem discuta despre comuna Chiajna care are in administratie satele Rosu si Dudu, ca despre periferia capitalei dintr-un stat membru UE. 

Este inadmisibil sa avem sosele denivelate, pline de gropi, fara trotuare si cai de acces in cartierele nou construite. Suntem nevoiti sa mergem printre masini, pe marginea soselei, cu copii in brate pana la primul trotuar amenajat de un complex rezidential, ridicat haotic, unde nu pot trece 2 persoane una pe langa cealalta. 

Rampele pentru persoanele cu dizabilitati, pentru parintii cu copii sunt facute in bataie de joc (acolo unde exista). De exemplu in fosta statie de RATB din Militari Residence; cine o sa foloseasca vreodata rampele care arata ca o panta numai buna de derdelus?

Vrem parcuri, ne-am saturat sa mergem cu copii printre blocuri! 

Vrem sa nu se mai dea autorizatii de constructie la blocuri de 10 etaje langa case. Imaginea este dezolanta! 

Cerem primariei sa acceseze fonduri, sa prezinte situatia actuala a unei comune care a devenit oras. 

 


Orasul Chiajna    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook