Ora de liniște - între 13:00 și 16:00

După cum stabilește Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, perioadele de liniște sunt cuprinse între 22:00-8:00 și 13:00-14:00.

Odata cu venirea primăverii, apar și primele bormașini. O durere de cap continua, care începe cu prima raza de soare la apartamentul de la scara 1 și se termină după apus, la scara 6. Și se termină toamna, târziu.

  • In ceea ce privește intervalul orar 13:00-14:00, o singură oră de liniște este ca și cum nu ar fi. Oare cine se poate odihni in limita acestui interval, daca la 14:00:01 incepe sa bubuie bormașina? 
  • Cine este părinte știe cât de greu este sa ii oferi copilului un somn liniștit, având la dispoziție o singura ora de liniște
  • Cine este părinte știe ce înseamnă să nu ai copilul odihnit
  • Cine este părinte, știe că dacă nu ai copilul odihnit, 1. apar și probleme de sănătate 2. nici părintele nu are viață ușoară
  • Cine este părinte, știe că nu ne putem baza pe bunul simț al vecinilor 
  • Cine vrea o țară ca afara, va semna aceasta petiție.

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Irina A. să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...