Oprirea lucrarilor de constructii a parcarii Casnica

Vreau sa va rog din suflet sa oprim lucrările pentru parcarea care dorește sa se construiască in spatele Casnicii de pe strada Sfânta Vineri. Am citit de pe situl primăriei ca niste locatari din blocurile A7 scara A, Scara B6 si B7 au depus cerere.
In primul rând vreau sa va spun ca imi pare foarte rău, si stiu ca celor care au copii acasa si cei care doresc sa mai aibă liniște vor susține aceasta petiție si poate vom reuși sa obținem suspendarea acestui proiect.
Ar trebui prima data sa se sesizeze locatarii care si au parcat mașinile pe care nu le mai folosesc si stau pe locurile de parcare existente. Stiu părinți care vin din alte cartiere ca sa se poată juca copiii in parcul de pe sfânta vineri. 
Impreuna putem realiza ceva si cat mai repede. Termenul de finalizare a parcării este de 30 de zile. Daca ne mobilizam,săptămâna aceasta putem depune petiția la primărie.
O minune inainte de sărbători ar fi o bucurie pentru toată lumea.

Va doresc multa sanatate!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ariana Ialau să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...