Opriti traficul auto in Padurea Trivale

Din loc de promenada, Parcul Padurea Trivale s-a transformat in zona de etalare a motoarelor si masinilor. O lunga perioada de timp accesul a fost interzis in zona, acum nu mai e... Vrem un oras curat, zone verzi, militam pentru protectia mediului dar Parcul Padurea Trivale se transforma in circuit auto si groapa de gunoi.

Grupul de Initiativa al Societatii Civile Arges va invita sa participati la salvarea Padurii Trivale din Pitesti. E timpul ca bunicii si copiii nostrii sa fie in siguranta cand se plimba prin Trivale si nu sa stea mereu cu ochii dupa cei ce vin cu masinile sau cu motoarele la plimbare!!! E timpul sa ne luam padurea inapoi !!!

Vrem AER CURAT ... nu gaze de esapament !!!

Ca sa fie clar: nu intentionam sa propunem montarea de bariere, ci doar interzicerea accesului pentru orice motorizate, cu indicatoare de circulatie. E normal sa aiba acces permanent Salvarea, Pompierii, Politia, masini de aprovizionare, dar atat.


Grupul de Initiativa al Societatii Civile Arges    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Grupul de Initiativa al Societatii Civile Arges să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook