Oltenia vrea autostrada!

Autostrada Olteniei este ultima șansă la dezvoltare pentru o regiune părăsită de tineri și abandonată de investitori. Este ultima șansă pentru a oferi locuri de muncă și un viitor unei Oltenii uitate de guvernanții României din ultimii 25 de ani. Pe toți cei care susțineți construcția autostrăzii Olteniei, vă chem să vă arătați sprijinul, semnând petiția "Oltenia vrea autostradă!". Împreună, trebuie să facem din acest caz o problemă de neignorat pentru Guvernul României, orice culoare politică ar avea el. Pentru ca ei să nu ne mai poată spună niciodată "NU", noi trebuie să le punem în față cât mai mulți de "DA". Semnează petiția! Semnează pentru autostrada Olteniei!

Florentin Gust

Partidul Social Românesc

Florentin Gust    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Florentin Gust să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.