CU MÂINILE SPĂLATE!

           De Ziua Mondială a Spălatului pe Mâini, fii alături de copilul tău!

   Semnează petiţia "Cu mâinile spălate!" prin care solicităm autorităţilor să asigure produse igienico-sanitare şi personalul necesar în toate unităţile de învăţământ din sectorul 3.

   Obligativitatea asigurării materialelor igienico-sanitare în şcoli nu este un moft, nu este o teză politică, ci este un drept al tuturor elevilor din România. Am spune un drept fundamental care să asigure desfăşurarea în condiţii decente a procesului de învăţământ.       

   Într-un timp al dezbaterilor referitoare la modernizarea procesului de învăţământ, România, prin autorităţile locale care administrează financiar unităţile şcolare, nu este capabilă să asigure săpun şi hârtie igienică, astfel încât să protejeze sănătatea fizică a elevilor.

   Ziua de 15 octombrie este Ziua Internaţională a Spălatului pe Mâini. Alătură-te iniţiativei Femeilor Liberale Sector 3, astfel încât să atragem atenţia autorităţilor că sănătatea copiilor care învaţă în şcoli este o responsabilitate care le revine şi o obligaţie morală!

   Semnează petiţia, dă share, fă-te auzit! Cu cât suntem mai mulţi, cu atât mai bine!

poza_noua_petitie.jpg

                      #hartieigienicasisapuninscoli #15octombrie                       #ziuaspalatuluipemaini #oflSector3 #implicareataconteaza       

  


Organizaţia Femeilor Liberale Sector 3    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Organizaţia Femeilor Liberale Sector 3 să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook