O viata fara ALUMINIU, fara HAMMERER ALUMINIUM INDUSTRIES SANTANA SRL !!!

Cei care doresc sa respire un aer nepoluat de norii de aluminiu, ce se abat asupra orășelului nostru Santana, din județul Arad, provocați de topitoria de aluminiu "HAMMERER ALUMINIUM INDUSTRIES SANTANA SRL " sunt rugați sa semneze aceasta petiție.

Ne-am saturat ca nopțile noastre sa se încetoșeze datorita fumului nefiltrat ce e lăsat liber de aceasta topitorie. Vrem ca prietenii și familiile noastre sa nu fie expuse boliilor, respectiv cancerelor și dementelor, ce sunt determinate de expunerea îndelungata la compuși de aluminiu și alte metale grele rezultate în urma proceselor tehnologice.

VREM CA  "HAMMERER ALUMINIUM INDUSTRIES SANTANA SRL" SA PLECE DIN SANTANA SI DIN JUDETUL NOSTRU!!!!

Cetateanul Santanean    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Cetateanul Santanean să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.