O noua sansa la viata pentru cei bolnavi de cancer

Cancerul, boala secolului XXI beneficiaza in continuare in multe state de anticul tratament cu chimioterapice descoperit in ani 20-30 si radioterapie a caror rezultate este de aproximativ 9% din cazuri ,iar efectele adverse ale acestora sunt devastatoare, dar exista un nou tratament care are o rata de vindecare mult superioara iar efectele adverse sunt incomparabile si mult mult mai reduse dar acesta nu este utilizat in Romania .

Daca doriti sa oferiti o sansa la viata acestor bolnavi semnati aceasta petitie pentru a face posibila aducerea acestui medicament in Romania si pentru a convinge ministerul sanatatii sa aprobe acest tratament si sa il introduca in lista medicamentelor decontate de CAS.

baliban alexandru    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe baliban alexandru să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.