Nu vrem ca singurul spital din Municipiul Câmpina sa devina spital-suport pentru tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus

Nu este normal ca un spital la care apeleaza un municipiu intreg + imprejurimi sa nu mai poata fi utilizat de locuitorii de aici cu alte probleme de sanatate. Ei unde se duc? Poate nu toti au posibilitatea sa mearga in alte localitati, mai ales in conditiile de fata cand traficul este restrictionat.

Atata vreme cat in Romania inca mai sunt orase in jur unde exista mai mult de un spital disponibil pentru pacientii cu alte afectiuni, nu este normal sa lasi un intreg municipiu fara un spital disponibil. Inca se pot gasi alte variante.

Vor mai exista si alte urgente pentru care si cateva minute conteaza, deci transferul tuturor catre alte localitati nu reprezinta o varianta plauzibila. Cateva minute pot face diferenta intre viata si moarte.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Ioana să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook