Nu vrem ca primarul Oheiului să meargă, plătit din bugetul local, în Rusia! NU VREM CA ORHEIUL SĂ FIE ÎNTINAT DE DUREREA CELOR COTROPIȚI!

Dragi Orheieni, de aproape un an de zile suntem martori ai atrocităților comise de Rusia asupra statului independent - Ucraina. Mii de refugiați au fost găzduiți de Dumneavoastră și ajutați după posibilități. Am auzit din gura lor cum, nemilos, rachete, bombe și gloanțe au curmat viața a zeci de mii de oameni nevinovați - printre ei și copii, bebeluși chiar. 

Pentru atrocitățile nejustificate, comise în teritoriu străin, Rusia a fost condamnată și chiar declarată: „stat terorist” de majoritatea țărilor din lume. Nimeni nu-și mai dorește a fi un aliat al Rusiei și nimeni nu-și dorește a-și etala prietenia față de acest stat.

Și dacă până acum, noi Orheienii, doar intuiam și suspectam autoritățile orheiene de o poziție pro-rusească, voalată în spatele unor fumigene progandistice prin care chipurile ar aduce gaz mai ieftin de la ruși, sau că le vor vinde merele orheienilor, iată acum o situație delicată, prin care  noi, orheienii, suntem folosiți ca primarul Verejanu și partidul Șor din care face parte, să facă geopolitică pe banii noștri.

Nimeni din țările civilizate nu și-a permis să lege frățietate, în această conjunctură cu Rusia și nici Republica Moldova. Doar Orheiul, condus de ne-orheieni, își permite o asemenea poziție cinică și neprietenească față de poporul ucrainean ce suferă de pe urma agresiunii rusești, „sărbătorind” eliberarea Kursk-ului de fasciști. Oare chiar așa?

În virtutea celor descrise, ÎNDEMN TOȚI ORHEIENII CU VERTICALITATE SĂ SUSȚINĂ ACEASTĂ INIȚIATIVĂ ȘI SĂ-L OPRIM PE VEREJANU DE A NE ÎNTINA MEMORIA, FOLOSIND PÂNĂ ȘI BANII NOȘTRI DIN BUGETUL LOCAL. 

Spuneți: NU PRIMARULUI și DA DEMNITĂȚII!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Sergiu Aga să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...