Nu susținem deciziile de concediere și reducerea salariilor pentru Asistenții personali!

Noi, Asistenții personali,avem in grijă copii cu dizabilități de grad sever. Toți Suntem preocupați de deciziile care urmează să fie luate de comisiile create unde s-au decis să reducă masiv din serviciu Asistență personală , să acorde un salariu doar unei categorii,iar restul să se descurce cu 0.5 salariu. Menționăm faptul că salariu unui asistent este in jur de 3700-5000 lei , bani din care se întreține mama și copilul cu dizabilitate( tratament, investigații), este mizer și cel care era pîna acum ,dar era o siguranță, iar dacă va fi în jumătate, respectiv banii nu vor ajunge nici pentru strictul necesar!

La fel, în acest serviciu sunt angajate și persoane terțe care nu au grad de rudenie,dar își aduc aportul în creșterea și îngrijirea persoanelor cu dizabilități,care în cazul modificării de acord pot rămâne fără de serviciu!

La moment ni se încalcă grav și abuziv dreptul copilului  la viață și codul muncii !

Rugăm să semnați petitia pentru susținerea Asistenților personali, să fie lăsate nemodificate contractele și salariile! Copiii noștri tot merită o viață normală!

Cerem autorităților să găsească resurse fără să le rupă și ultima bucată de pâine la copiii cu dizabilități! 

 


Alisa Halupneac, Asistent personal    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Alisa Halupneac, Asistent personal să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...