NU SENSULUI UNIC! Semnați și dați share!

Dragi cetățeni, avem dreptul la exprimare. Ne sunt ignorate nevoile, părerile și drepturile. Suntem discriminați de aceasta decizie a autorităților de a pierde timp și bani pe motivul '' fluidizarii traficului ''. Minciuni! Ne vom conforma atunci când ii vom vedea pe domnul viceprimar și pe specialiștii lui circulând cu autobuzul, cu bicicleta sau pe jos cu copiii în spate! Suntem mulți care locuim în afara orașului și care depindem de mașini pentru a merge la munca și pentru a ne duce copii la școală! Se trece la scoaterea pavelelor și a trotuarelor, la exterminarea spatiilor verzi, la amplasarea de treceri de pietoni care nu sunt sigure atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi. Trebuie sa deschidem ochii și sa ne unim, sa realizam cu toții ca acest sens unic nu este benefic pentru noi! Domnul Lucian Harșovschi ne obliga sa ne încredem în SPECIALIȘTI. Tot specialiștii au creat și parcul din Tatarasi fără rampe pentru cărucioarele copiilor, parc ce se închide la ora 20. Domnule Lucian Harșovschi  sunteți tată, dumneavoastră cum va duceți copiii în parcul Tatarasi ? Aceasta greșeală nu are scuză . Dacă dumneavoastră, dragi suceveni, nu doriți ca aceasta acțiune sa aibă loc, din orice motiv, alăturați - va acestei petiții. Noi suntem cetățenii, noi suntem vocea. Eu ma împotrivesc! Dar împreună poate reușim sa facem mai mult. Împreună poate chiar vom reuși sa ne opunem cu adevărat! Gândiți-vă la un lucru. Autobuzele și mașinile electrice vor putea circula în ambele sensuri. Cum vi se pare asta? 


Elena Cristina    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Elena Cristina. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook