Nu schimbați randuiala Bisericii din Vale de la Manastirea Frasinei!

Dorim sa nu se schimbe randuiala Bisericii din Vale care apartine de Manastirea Frasinei, acolo unde au acces si femeile. Dorim sa ne spovedim in continuare la duhovnicii nostri de la aceasta Manastire, sa putem participa la Sfanta Liturghie, la Sfantul Maslu si la toate celelalte slujbe slujite de sfintitii Parinti de la Manastirea Frasinei.
Biserica din Vale a fost inființata ca urmare a testamentului Sfîntului Calinic de la Cernica, fiind parte integranta a Manastirii Frasinei, si asa trebuie sa ramana. Nu vrem transformarea acesteia in biserica de mir, asa cum se intentioineaza.
Rugaciunile mirenilor – indeosebi femei, care au interdictie de a intra in complexul monahal Frasinei – se împletesc aici, traditional, cu acelea ale monahilor îmbunatatiti care coboara special pentru a intari credinta tuturor si a da slava Sfintei Treimi, Care a inspirat prin Sfantul Duh aceasta lucrare.
Prezenta petitie suplimenteaza scrisoarea care va fi trimisa Patriarhului Daniel, in care ii solicitam sa nu permita schimbarea mentionata mai sus. Dumnezeu sa ne ajute in acest demers!

Maria Schimbeschi    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Maria Schimbeschi să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.