Nu permiteți ca Start-up Nation 2018 să își piardă esența!

Referitor la PROIECTUL ORDONANŢEI DE URGENŢĂ pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă nr. 10/2017 pentru stimularea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijlocii, cu modificările și completările ulterioare.Prezentul document a fost inițiat și redactat de către startupprojects.ro, și este susținut de firme de consultanță, care au contribuit la buna implementare a unui număr semnificativ de proiecte din ediția Start-up Nation 2017 și de potențiali beneficiari și aplicanți.

Prezentul Memoriu a fost conceput pe baza experienței practice de peste 8 ani în scrierea, implementarea și lucrul cu beneficiari de fonduri europene și nerambursabile ale fondatoarelor Startupprojects.ro și ține cont de dezbaterea publică generată pe în social media și în rândul consultanților de publicarea spre consultare a Proiectului Ordonanței de Urgență.

La data redactării prezentei scrisori deschise, pe site-ul aippimm.ro este publicat, spre consultare, PROIECTUL ORDONANŢEI DE URGENŢĂ pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă nr. 10/2017 pentru stimularea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijlocii, cu modificările și completările ulterioare. Adoptarea în această formă a proiectului de OUG va avea efecte devastatoare asupra Programului Start-up Nation 2018. Documentul este supus consultării publice, însă este incomplet, neînsoțit de documente suport, fapt ce nu permite factorilor implicați să formuleze puncte de vedere complete și corecte.

Consecințele modificărilor propuse de către Ministerul Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat vor îndepărta Programul de obiectivele inițiale și vor încuraja înființarea de firme în detrimentul creării și dezvoltării unor afaceri sustenabile în domeniile de activitate în care România este competitivă.

Facem apel către factorii decizionali pentru păstrarea esenței Start-up Nation, consecvență și asumare a răspunderii pentru declarațiile publice făcute în perioada anterioară publicării proiectului de OUG. Motivele pentru care solicităm modificarea Proiectului Ordonanței de urgență sunt explicate și argumentate în memoriul atașat prezentei scrisori deschise.

Puteti consulta intreg continutul memoriului accesand linkul urmator:

https://startupprojects.ro/stiri/scrisoare-deschisa-nu-permiteti-ca-start-nation-2018-sa-isi-piarda-esenta/


startupprojects.ro    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez startupprojects.ro să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...