NU MAI VREM VIETI PIERDUTE

NU MAI VREM VIETI PIERDUTE!

Buna dimineata/Buna ziua/Buna seara!

Multi stiti ce s-a intamplat aseara...cand o fata de 16 ani ,din liceul Unirea Brasov a fost spulberata de un teribilist. Poate mutli dintre voi o cunosteati iar poate altii nu.Asta e irelevant.
Ce este important este sa spunem STOP acestor accidente rutiere care au transformat Calea Bucuresti in una dintre cele mai periculoase strazi pentru pietoni cat si pentru soferi!Pentru cei care se intreaba cum se pot rezolva aceste probleme raspunsul ar fi unul simplu...Iluminatul corespunzator al strazii si incetinitoarele de viteza puse inaintea trecerii de pietoni pentru a reduce viteza teribilistilor,iar dupa parerea mea cea mai sigura varianta ar fi sa fie construite niste pasarele pietonale!
Daca "imbratisati" aceasta idee semnati aceasta petitie si cand o sa fim un numar suficient de mare vom putea merge la primarie cu speranta ca o sa putem schimba ceva ! 


Fülöp Adrian/Buraga Alexandru    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Fülöp Adrian/Buraga Alexandru să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook