Nu mai vreau sa platesc in plus la factura de caldura.

CEI CARE S-AU DEBRANSAT ILEGAL DE LA COLTERM NU VOR FI SANCTIONATI
Au incalcat legea, insa nu vor fi sanctionati. Vorbim despre timisorenii care s-au debransat ilegal de la Colterm. Primaria si societatea de termoficare nu au bani si oameni sa faca ver
ificari in blocuri. Cei care consuma caldura de la Colterm si sunt buni platnici, au de suferit. Vor plati mult mai multe gigacalorii.http://telenova.ro/.../cei-care-s-au-debransat-ilegal.../... „Cu cât sunt mai puţini în sistem, cu atât costul energiei este mai mare. Pot să plătească poate nu cât ar fi normal, poate dublu sau chiar triplu. Dacă anul trecut au plătit 200 de lei pentru un apartament cu două camere, acum pot să plătească 300, 400, 600 sau chiar mai mult.” Petru Olariu – preşeditnele FALT.
„Din momentul în care, într-un bloc, o parte dintre proprietari, majoritatea, şi-au pus centrale, minoritatea trebuie să-i urmeze. Decât dacă nu are posibilitatea. Pentru că, de obicei nu se plătesc părţile comune cât trebuie. Şi atunci cei care au rămas în sistemul centralizat trebuie să plătească mult mai mult decât ar fi plătit înainte", a declarat, pentru Digi24 Timișoara, Petru Olariu, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Locatari din Timişoara.

1 Colterm sa dea aviz favorabil celor care vor sa se debranseze

2 Colterm sa ii scada pe cei debransati din suprafata radianta a condominiului pentru a scadea agentul termic furnizat.

3 Coltermul si Primaria sa faca redimensionarea si echilibrarea instalatiei de caldura prin montarea de robinetii termostatici

4 Procentul care trebuie platit la factura de caldura sa fie calculat de un specialist al Asociației Inginerilor de Instalaţii din România.

5 Primaria si Coltermul sa suporte cele cateva gigacalorii in plus care se inregistreaza pe ceasul de bransament daca cei care s-au debransat nu sunt obligati sa plateasca.

6 Anularea H.C.L. 319/2008 privind Strategia de alimentare cu căldură a municipiului Timişoara – unde cap. 16 prevede: “ În condominiile din zonele unitare în care alimentarea cu energie termică se realizează exclusiv în sistem centralizat, nu mai sunt permise deconectările sau debranşările definitive şi instalarea de sisteme individuale de asigurare a energiei termice” şi a Regulamentului cadru al serviciului public de alimentare cu energie termică nr. 91 din mai 2007 (publicat în M.O. 350 bis din 23 mai 2007)

7 Daca schimbarea sitemuli de caldura este legala, si centralele de apartament pe gaz sunt admise sa fie admise si construirea de teracote in apartamente.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Corina să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook