NU invaziei musulmane în România

Guvernul României au rezervat 100,000 de vize de muncă pentru străini dinafara României, în special din zona Bangladesh, Turcia, Arabia Saudită, Pakistan, India, etc. 

Cu excepția Indiei, majoritatea acestor țări sunt complet musulmane. În crezul lor islamic, ei consideră că trebuie să vină și să cucerească Europa și să o aducă la "adevărata credință", adică cea islamică.

Acum câteva secole, România lupta împotriva otomanilor care au vrut să islamizeze Europa prin forță. Astăzi, se încearcă islamizarea Europei prin imigrare și naștere de copii.
În România, sporul demografic este negativ (pierdem approx. 300 de oameni în fiecare zi), mult sub cel al musulmanilor (fiecare musulman are mai multe neveste, care ajung să aibă fiecare 5-10 copii). 
100,000 de vize pentru musulmani se vor transforma într-un 1 milion de musulmani în doar câțiva zeci de ani. Va fi extraordinar de greu de rezolvat acea problemă în viitor, dacă nu acționăm acuma. 
Cultura islamică este complet diferită față de cea creștină. Ca și referință, în Pakistan, 1 din 5 crime sunt crime de onoare, adică atunci când un părinte își omoară copilul pentru că a părăsit credința sau nu l-a ascultat. În Anglia, unde deja sunt foarte mulți musulmani, au cerut ca să se instaureze legea Sharia. În Spania, numărul musulmanilor se preconizează că va ajung peste 30% în curând. 

În momentul în care numărul musulmanilor trece de 10% într-o țară, ei vor începe să își ceară drepturile și să se impună. De exemplu, în Austria, au cerut eliminarea sfintei Cruci din sălile de școală pentru că ar fi "ofensator" pentru ei. În Australia au cerut să nu se împodobească orașul de Crăciun, pentru că ei nu cred în Crăciun și Iisus. 

Politicieni foarte liberali și cei de stânga (e.g USR) vor susține imigrația musulmană, pentru că ei doresc distrugerea culturii creștine, pe care din păcate nu o suportă. Ține de noi să luăm acțiune. 

Soluția:
- Considerăm că imigrația de muncitori străini ar trebui să fie făcută din țări compatibile cu cultura noastră creștină.
- Sunt foarte multe țări care au muncitori calificați de oferit, dar care au o cultură creștină compatibilă cu cultura românească - exemplu Armenia, Georgia, Ucraina, Bulgaria, Uganda, Liberia, Kenya, Madagascar, etc.  
- Guvernul României ar trebui să înceteze acordurile de imigrare cu țările care nu sunt compatibile cu cultura românească creștină, și să creeze acorduri cu țări care sunt compatibile creștine. 


FightForRomania    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez FightForRomania să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...