NU folosirii termenului 'autism' in sens peiorativ de politicieni

AUTISM ROMANIA isi manifesta dezaprobarea fata de folosirea termenului 'autism' (autist) in sens peiorativ de catre oamenii politici sau alte persoane publice. Ei ne demonstreaza in acest fel ca nu inteleg ce este autismul si problemele persoanelor cu autism si nu ii respecta pe oamenii care au aceasta tulburare sau familiile lor.

AUTISM ROMANIA ii invita pe toti cei care se folosesc termenul de autism cu conotatii negative sa viziteze www.autismromania.ro sau alte resurse de specialiate pentru a afla informatii legate de caracteristicile, dificultatile si abilitatile speciale ale acestor persoane si despre Mit si realitate in autism.

Persoanele cu autism din Romania va roaga sa le respectati demnitatea de oameni diferiti, dar care nu sunt inferiori celorlalti oameni.  Va multumim!


AUTISM ROMANIA    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe AUTISM ROMANIA să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook