Nu educatie sexuala in scoli si nu sustinerea homosexualitatii la orele de educatie sexuala.

Sa spunem nu educatiei sexuale in scoli,sau daca trebuie introdusa ,atunci la programa scolara sa participe si Biserica ortodoxa ,ca aparatoare a valorilor morale. Am crezut ca lectiile de educatie sexuala sunt indicate mai ales pt needucatii cu cu 10 copii la care nu au ce sa le dea sa manance . Cand vii si predai ca e normal sa te operezi sa te transformi in barbat ,atunci cand esti femeie pt ca tu simti ca esti barbat si nu respecti legile naturii si mai ales vointa lui Dumnezeu ,atunci nu mai este educatie ,este indoctrinare satanista . Ne indreptam spre pieirea rasei umane. Noroc cu cateva tari care mai stau drepte in aparatea valorilor morale. Romania , tara ortodoxa , in milogeala ei de a fi acceptata de occident ,accepta orice si isi incalca credinta .Noi ,romanii ,care facem pomeni ,cozonaci si sarmale pt ca asa faceau bunicii nostrii ,facem degeaba toate acestea daca nu ne impotrivim acestei degradari morale. Daca copiii noștri vor fi atrasi in aceasta prostie cum ne vom simti cand or sa vina la noi sa ne spuna : "Mama ,eu sunt homosexual ." Atunci vom simti ca va cadea cerul pe noi si o meritam din plin pt ca suntem lasi si delasatori.

Udroiu Mariana    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Udroiu Mariana să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.