Notarea corecta a subiectului de matematica de la examenul de definitivat

1. Bună ziua!
In cadrul examenului de definitivare in invatamant pentru invatatori (20.07.2022), am observat că, la matematică, unele exerciții nu corespund cu programa acestui examen. De exemplu, exercițiul 2 și ultimul exercițiu. În programă este scris că trebuie învățate doar ariile și perimetrele, nu formulele volumelor, iar exercițiul 2 este total ieșit din comun fiind o expresie matematică. Nouă ni se cere să știm doar rădacina pătrată a unui număr natural.

Vă rog să luați în considerare aceste aspecte fiindcă nu este vina noastră.

Dragomir Raluca    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Dragomir Raluca să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.