NORMALITATE in AN CENTENAR

APEL MANIFEST

Catre Majoritatea Parlamentara

Prin prezenta, Subsemnatul Trifu Ioan Stefan Cetatean al ROMANIEI , SCARBIT de MANIFESTARILE FASCISTE , propagate in Mod PREMEDITAT de: PRESEDINTELE ROMANIEI K.W.Iohannis, Partidele din actuala OPOZITIE , PNL, USR, PMP , Reteaua de SOCIALIZARE FACEBOOK departamentul din ROMANIA, posturile TV de propaganda #rezist in special REALITATEA TV si alte Entitati Fizice si Juridice, SOLICIT ACTALEI MAJORITATI PARLAMENTARE , Convocarea de URGENTA a unei SESIUNI EXTRAORDINARE prin care sa se ia urmatoarele DECIZII:
- Suspendarea din Functie a Presedintelui Romaniei K.W. Iohannis pentru faptul ca: Se afla in IMPOSIBILITATEA EXERCITARII cu BUNA CREDINTA a Functiei Constitutionale pe care o Detine.
-INSTITUIREA unei COMISII de ANCHETA a DEPARTAMENTULUI de Securitate FACEBOOK ROMANIA , doarece acesta este PRINCIPALUL PROMOTOR al PROPAGARII MANIFESTARILOR FASCISTE #rezist , din ROMANIA! 
Departamentul din Romania a Retelei de Socializare Facebook , aplica DUBLU STANDARD fata de UTILIZATORI RETELEI, mai precis BLOCHEAZA diverse FUNCTII ale Platformei Utilizatorilor ce condamna actiunile Scelerate ale #rezist si propaga as zice premeditat , propaganda FASCISTA a utilizatorilor #rezist, incalcand astfel decizia 4546/2014 a ICCJ!
- Convocarea Membrilor CAN in PARLAMENT pentru a se discuta si a se lua o DECIZIE Clara in privinta postului INSOLVENT REALITATEA TV, post ce incalca grav prevederi ale ART 30 punctele 6,7,8 din CONSTITUTIA ROMANIEI !Conform ART .53 din CONSTITUTIA ROMANIEI se poate merge pana la INCHIDEREA acestui POST TV ,ce propaga INCITAREA la VIOLENTA si URA intre CETATENII ROMANIEI!Acest lucru este Valabil si pentru alte entitati MEDIA sau de alt tip.
Am punctat IDEILE PRINCIPALE ale SITUATIEI ACTUALE din ROMANIA! 
Sper ca aceste Solicitari sa fie DEMARATE de URGENTA pentru Restabilirea unui CLIMAT NORMAL in ROMANIA!
Azi 13.08.2018 Trifu Ioan Stefan


Trifu Ioan Stefan    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Trifu Ioan Stefan să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook