Netflix trebuie să retragă din grila filmul: Prima ispitire a lui IIsus 2019

Acest film reprezinta o jignire asupra creștinilor și este promovat chiar în perioada sărbătorilor de Crăciun. Îl arata pe IIsus homosexual, de asemena Maria, mama Mântuitorului este afișată ca o prostituată, iar ucenicii sunt ilustrați ca depravati. Somam Netflix să retragă această mizerie de producție din grila sa, și să nu mai permita mediatizarea pe platforma Netfilx a unor satire care să aducă grave prejudicii morale la adresa Mântuitorului și creștinilor. Va rog să semnati în număr cât mai mare pentru a opri cât se poate de repede distribuirea în online a acestui gunoi!

https://www.netflix.com/ro/title/81078397?preventIntent=true

Update 25.12.2019

Intrucat nu sunt suficiente semnaturi stranse, voi lasa lista deschisa pentru mai mult timp cu rugamintea sa distribuiti informatia la cati mai multi cunoscuti. Sarbatori Fericite!

Update 

Subsemnatul, ca inițiator al acestei petiții, voi închide lista de semnături în ziua de Ajun, 24 decembrie 2019. La acea data voi prezenta lista împreună cu o scrisoare deschisă platformei Netfilx România și voi solicita expres eliminarea din grilă a acestei producții! Este foarte important ca lista să fie foarte consistentă, în acest fel se va arata cât de mulți creștini se simt lezați de mesajul imoral al acestui film!

Suntem mulți semnatari ai aceste petiții la nivel mondial, sunt platforme și organizații civice care au adunat peste un milion de semnături. NETFILX este o companie gigant și se lasă greu influențată, însă Dumnezeu este mai mare și El poate! Acesta este momentul nostru să ne unim pentru a ne face auziți și cred că dacă nu vom învața sa luptam împreună vom suferi mai mult! De asemenea avem o răspundere morală față de semenii noștrii care vor fi tentați să vizioneze asemenea blasfemii, păcătuind chiar fără voie, din neștiință!

Dumnezeu să vă binecuvânteze! Crăciun fericit! 
Facebook