Munțomanii vor Cabana Babele înapoi!   

Munțomanii vor Cabana Babele înapoi!   

     Situată pe platoul Munților Bucegi, la o altitudine de 2206 metri, sub Vârful Babele, Cabana Babele reprezintă baza turistică centrală a munților Bucegi, aici încrucișându-se principalele drumuri din Munții Bucegi.  A fost construită în 1937 de către societatea turistică Asociația Drumeților din Munții Înalți ai României (A.D.M.I.R.).

    De-a lungul celor peste 80 de ani de existență Cabana Babele a fost gazdă primitoare pentru milioane de munțomani, a fost simbolul ce a unit destine, simbolul ce a legat prietenii și de ce nu locul unde legendele Munților Bucegi prind viață.

    Din păcate începând cu anul 2007 Cabana Babele a devenit proprietate privată, inceapând astfel un proces continuu de degradare. Proprietarii au scos cabana din circuitul turistic, astfel iubitorii muntelui neavând în acest moment nici un fel de posibilitatea de cazare / odihnă în zonă legendarelor fenomene litografice Sfinxul și Babele.  

   Pentru a reda măreția și utilitatea de altă data a cabanei este necesar ca aceasta să revină la fostul proprietar – Statul Român!   

   Dorim să depunem un memoriu către Guvernul României prin care să cerem reîntoarcerea  cabanei în patrimonuiul și administrarea statului, reușind astfel să îi redăm strălucirea de altă dată.    

    Dacă și tu îți dorești acest lucru semnează această petiție și ÎMPREUNĂ poate vom  reuși să dăm o nouă șansă acestei adevărate legende a munților Bucegi.


Asociatia Clubul de Ciclism Oleaca de Biciclisti Bacau    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Asociatia Clubul de Ciclism Oleaca de Biciclisti Bacau să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...