Moții cer Cultură!!!

WhatsApp_Image_2023-11-27_at_17.23_.20_.jpegPetiție pentru Inaugurarea Casei de Cultură din Câmpeni

Către autoritățile competente,

Noi, locuitorii comunității din Câmpeni, ne adresăm cu speranța și dorința fermă de a inaugura Casa de Cultură din localitatea noastra. Acest edificiu, ce stă încă neutilizat, reprezintă nu doar o clădire, ci un loc de întâlnire al tradițiilor, artei și educației, care ar putea aduce numeroase beneficii comunității noastre.

Inaugurarea Casei de Cultură din Câmpeni ar deschide porțile către o gamă largă de activități culturale și educative, care ar contribui semnificativ la dezvoltarea și îmbogățirea vieții noastre comunitare. Acest spațiu ar putea servi ca loc de desfășurare pentru:

  1. Evenimente culturale locale și regionale, precum spectacole de teatru, concerte, expoziții de artă și alte manifestări culturale care să promoveze artiștii și talentele locale.
  2. Activități educative și de formare, cum ar fi ateliere, cursuri și seminarii care să ofere oportunități de învățare și dezvoltare personală pentru toate vârstele.
  3. Spațiu de întâlnire și socializare pentru tineri, oferindu-le o alternativă constructivă și culturală în afara orelor de școală.
  4. Evenimente și activități culturale tradiționale, menite să păstreze și să promoveze patrimoniul și identitatea culturală a comunității noastre.

Această Casă de Cultură reprezintă un loc al comunității, unde valorile culturale și educaționale pot fi promovate și împărtășite între generații. Este esențial ca această clădire să fie pusă în funcțiune pentru a aduce beneficii reale locuitorilor noștri și pentru a crea un mediu vibrant și cultural în Câmpeni.

Prin semnăturile noastre, ne exprimăm sprijinul pentru inaugurarea Casei de Cultură din Câmpeni și cerem autorităților competente să acorde atenția cuvenită acestei solicitări și să acționeze în consecință pentru deschiderea acestui important centru cultural.


Asociatia Apuseni Spirit    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Asociatia Apuseni Spirit va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...