Montarea de limitatoare de viteza si reglementarea circulatiei in Satul Fantanele

Noi, locuitorii satului Fantanele, judetul Sibiu, cerem respectuos luarea de masuri privind reglementarea mai clara a limitei de viteza din sat si instalarea de limitatoare in locurile unde fiind drum drept, indiferent ca sunt biscuiti sau pamant, sunt cetateni care circula cu viteza mare iar pietrele care sar de la masini strica casele si portile. Circulatia cu viteza in sat pune in pericol siguranta cetatenilor.

Rugam Primaria Saliste impreuna cu Politia Saliste ca in cel mai scurt timp sa faca o analiza la fata locului si sa:

- analizeze locurile de durm drepte si sa monteze limitatoare de viteza;

- sa se monteze panouri la intrare/iesire in sat privind regulile de circulatie si limita de viteza de 30 km /h stabilita prin codul rutier: Drumuri neasfaltate (stradă + bifa neasfaltat): 30 în localitate și în afara acestora

Grup cetateni Fantanele    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Grup cetateni Fantanele să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.