Modificarea procedurii de acordare a creditelor EMC

Solicitam Comisiei de Avizare şi Conducerii din cadrul Colegiului Fizioterapeutiilor din România urmatoarele:

Drepturi depline si egale pentru membrii CFZRO care se inscriu online si nu pot ajunge la Bucuresti din motive financiare, dorim eliminarea discriminarii intre membrii pentru care nu pot ajunge fizic doar in format online si membrii CFZRO care se prezinta fizic la intalnirea de pe data de 10.03.2024 cu Comisia de Avizare si Conducerea CFZRO unde sa va discuta problema acordarii EMC-urilor.

Interzicerea completă a tuturor membrilor cu funcții de conducere/avizare din CFZRO de a susține cursuri de orice fel remunerate pentru acordarea creditelor EMC!
Dorim urgentarea acestui aspect pentru a elimina conflictul de interese și abuzul ce a fost creat prin modificările impuse tot mai drastice de la an la an în ceea ce privește acordarea creditelor EMC pentru membrii CFZRO!

Modificarea urgentă a modului și deciziei de acordare a creditelor EMC după cum urmeaza:

1).Libera alegere de obținere a creditelor EMC eliminând condiționarea impusă de orice fel
Ex actual: jumătate cursuri,jumatatea congrese

2).Acordarea egala a numărului de credite EMC pentru evenimentele fizice vs online.

3).Eliminarea completă a abuzului de a limita timpul de participare de la un eveniment la altul pentru acordarea creditelor EMC pentru evenimente care se desfasoara în perioade apropiate de timp
ex: minim 30 zile intre evenimente

4).Eliminarea impunerii al numarului de credite EMC acordate pe zi de catre CFZRO organizatorilor de oricefel de la o anumita forma de perfectionare
Ex actual: 3 credite/zi de curs

5).Introducerea de cursuri,congrese,workshop -uri cu titlu GRATUIT ce pot acoperii acumulat minimul necesar de 30 credite EMC/an

Tot o dată mai solicităm următoarele:

-Introducerea și urgentarea obligatorie in sistemul “PORTAL”dreptul de vot de către fiecare membru al CFZRO tuturor deciziilor sau modificare a legiilor/ schimbarea funcțiilor de conducere, decizii de orice fel ce au impact asupra membrilor CFZRO.

-Păstrarea prin statutul CFZRO a tuturor colegiilor teritoriale din țară fără comasarea lor,atâta timp cat există membri înscriși în acel teritoriu indiferent de numărul lor, reintroducerea examenelor de grad profesional la fiecare teritoriu din țară fără mutarea lor în alte județe!

-Primirea pe “PORTAL” al ALP-ului semnat electronic

Prin semnătura mea, autorizez Nica Iulian să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.