Modificarea legii cu privire la asigurarea medicală obligatorie. Vrem sa fim toti egali

Solicităm revizuirea Legii 1593/din 26.12.2002

Polița de asigurare medicală obligatorie nu mai este relevantă.

Din salarii se rețin foarte mulți bani, dar accesul la serviciile medicale este foarte scazut.  E timpul să schimbăm sistemul.

Asigurații nu au acces la toți specialiștii, caci în policlinicile de stat ei nu sunt. Programările la medici se fac pe 1 lună înainte, dacă ai nevoie urgent, desigur ca mergi la privat, căci la policlibică nu ești primit.

Accesul la procedurii, analize- limitat, procedurile  și analizele care sunt în programul de asigurare medicală nu cuprind spectrul necesar de analize și proceduri necesare pentru o diagnostică eficientă, sau reabilitare. Iarăși asiguratul e nevoit sa mearga la privat, dar bani pt polță se rețin din salarii destul de bunișori.

Legea din 2002 nu mai este relevanta. E timpul beneficiarii să își aleagă personal pachetul  de asigurare medicală în baza căreia se va trata, să își aleagă serviciile de care va avea nevoie într-adevăr, indiferent se trateaza la privat , sau la stat.

Daca tot ni se ia din salariu pentru polița medicală, si in decursul unui an nu folosim serviciile medicale, poate ar trebui să ni se întoarcă banii înapoi?

Nu e normal să achităm diferit dar serviciile să fie aceleași, sau să nu avem acces la ele deloc, și sa suportăm cheltuieli suplimentare la privat.

Ori procuram toti polița fie cu reducere , fie fără reducere!!! Ori mergem la privat.

Prin semnătura mea, autorizez C. Diana să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.