Modificarea graficului de transport local Oradea-Biharkeresztes

          

În urma schimbărilor survenite în graficul de circulație al cursei Oradea-Biharkeresztes, Biharkeresztes-Oradea susținem și cerem cu respect introducerea următoarelor schimbări:  

1. În timpul zilelor lucrătoare cu privire la Cursa 2 cu plecare din Oradea ora 15:17, care ajunge în localitatea Biharkeresztes gară la ora 15:30 (ora HU), cerem decalarea întoarcerii cu o oră, adică modificarea pornirii din stația Biharkeresztes gară în loc de ora 15:40 (ora HU), la ora 16:40 (ora HU).

Subliniem motivele cererii noastre prin faptul că:

- călătorii din Oradea –care conform traficului vechi se puteau întoarce la Oradea cu Cursa 3 – astfel vor avea timp suficient pentru rezolvarea problemelor personale la Administrația locală și poștă; realizarea de cumpărături în magazinele de tutungerie, farmacie etc.

- călătorii care vin dinspre Budapesta au șansa astfel să se întoarcă la Oradea dat fiind faptul că în timpul staționării cursei în autogara Biharkeresztes sosesc două trenuri din capitală.

2. În timpul zilelor nelucrătoare cu privire la Cursa 2 cerem schimbarea lui cu o cursă cu plecare la  13:00 de la Oradea, care ajunge în Biharkeresztes gară ora 13:05 (ora HU), menționăm că această cursă era existentă și în traficul vechi de călători.

Subliniem motivele cererii noastre prin faptul că:

- cetățenii orașului Biharkeresztes, care vor să facă cumpărături sâmbătă sau duminică în hipermarketul Auchan, Leroy Merlin, astfel se pot întoarce în timp util fără să aștepte ore în șir în van; de altfel aceeași motivație există și în cazul cumpărăturilor realizate la piața Ocska.

- există călători care astfel vor putea ajunge la slujbele religioase din Oradea, respectiv cetățeni orădeni, care vor să participe la evenimente familiare în Biharkeresztes, în după-amiaza zilei de duminică

3. Rugăm verificarea posibilității inființării unei curse ocazionale în zilele nelucrătoare, cu comandă și plată anticipată online sau prin sms, dinspre Oradea-Biharkeresztes sau Biharkeresztes-Oradea. Această cursă ar substitui sâmbătă sau duminică cursa 5 sau 6 din traficul vechi de călători.   

         


Tókos Fejes Béla    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Tókos Fejes Béla să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook