Modificarea legii RCA pentru motociclete!

Conform legii actuale privind polițele RCA, acestea se pot încheia pe o perioadă minimă de 6 luni chiar și pentru motociclete.

Având în vedere că aceste vehicule se încadrează intr-o altă categorie decat autoturismele, propunem modificarea perioadei valabilității minime a poliței RCA. În acest sens, dorim scurtarea perioadei minime a poliței RCA pentru motociclete de la 6 luni la 1 lună! 

Dacă polița RCA a unei motociclete a expirat, de exemplu, în luna octombrie, pentru o motocicletă nu se justifică încheierea unei noi polițe RCA de 6 luni, deoarece urmează o perioadă lungă cu vreme rece și îngheț, în care nu se poate conduce acest tip de vehicul. 

În ultimii ani, motocicliștii organizează parade tematice de Crăciun pentru cauze nobile, însă unii nu pot participa deoarece au RCA expirate, iar reînnoirea lor se face, de regulă în primăvară, la începutul sezonului moto!

 


Simona Gabriela    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Simona Gabriela să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook