Modificare traseu linia STB 223

Avand in vedere recentele modificari la traseul liniei STB 223 expuse printr-o postare pe facebook care face referire la acest link https://tpbi.ro/de-sambata-linia-223-va-functiona-intre-cartier-rezidential-splaiul-unirii-si-universitatea-crestina-dimitrie-cantemir/?fbclid=IwAR1LC52ctwLCAOSTXzXMB0RZNLS8B9Y9pjC7v5FS-XQlnayQ9O0CgTWewVQ  fara consultarea celor direct afectati de acest lucru formulez prezenta petitie in vederea pastrarii opririlor in statiile: Complex Comercial Vitan, Stadion Olimpia, Sos. Mihai Bravu si Penes Curcanul dupa care isi poate continua traseul cu noile modificari aduse.

Pastrand aceste opriri ar ajuta parintii, bunicii dar si copii din complexul Confort City oferind acces direct la complexul comercial Vitan, la numeroasele scoli si gradinite unde sunt inscrisi marea majoritate a copiilor din complex. Amintesc aici: Gradinita 255, Gradinita nr 24, Școala Gimnazială Mihai Botez, Liceul Tehnologic Elie Radu, Grădinița Sincron, Grădinița Wonderland, Școala Gimnazială nr. 84.

Prin semnătura mea, autorizez Confort City să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.