Modificare Proiect Ordin Prohibitie 2022

Buna ziua !Va solicit ajutorul pt modificarea Proiectului de Ordin Prohibitie Pescuit in Biosfera Deltei Dunarii

Dorim masuri de dezvoltare si nu restrictive pt pescuit recreativ.Mergem cate 1000 km sa pescuim si suntem de acord cu impunerea unei masuri (5----10 kg)de specie si nu C@R.Mariti taxele (ex:50÷100 Ron/zi)si folositi banii strict pt proiecte de repopulare pe specii.Creeati legislatie flexibila si lasati-ne sa platim corect taxele si nu Restrictionati.Dezvoltati turistic zona si incasati de 10 ori mai mult prin taxarea la zi a pescarului si apoi folositi fondurile pt Repopulare.Ganditi pt anul 2022 .

Prin semnătura mea, autorizez Ignat Eduard să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.