Mirosul insuportabil provenit de la ferma de porci din comuna Bradu, jud. Arges

Dragi localnici ai comunei Bradu, jud. Argeș,

Având în  vedere faptul ca ferma de porci din com. Bradu, jud. Arges, emană un miros îngrozitor, in fiecare seară, de ani de zile, iar alesii locali consideră că soluția optima este a discuta cu proprietarul fermei si a stabili că măsura potrivită este ca rezervoarele cu dejecții sa fie golite după miezul noptii, cred că este momentul să luam atitudine și să efectuăm toate demersurile necesare împotriva acestui proprietar, pentru ca acesta să respecte standardele europene.

Prin această petitie se dorește doar respectarea legii, astfel încât ferma sa funcționeze in continuare, dar fără a afecta populația comunei, prin mirosul pe care il emană.

Nu cred ca are sens să mai sperăm ca autoritățile locale să întreprindă vreun demers, din moment ce ni se spune că mirosul provine de la groapa de gunoi din Pitesti, iar noi toti simțim miros de materii fecale porcine, nemaiputând sta in curtile noastre, baricadându-ne în case.

Pentru acest motiv, va rog, pe fiecare dintre dumneavoastră, să semnati (ulterior semnarii petitiei este necesară confirmarea acesteia, prin accesarea link-ului care vă este trimis pe adresa de mail), iar apoi să anunțați și vecinii, pentru ca și aceștia, la randul lor, să o semneze. Dupa acest demers, petiția va fi trimisă autorităților competente.

Va mulțumesc anticipat!

Prin semnătura mea, autorizez Denisa Maria să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.