MECC-ul are nevoie de lider autentic!

Stimați deputați ai Partidului Acțiune și Solidaritate!

Am trăit împreună bucuria victoriei și acum a venit timpul să readucem oamenii buni, profesioniști în toate structurile, așa precum a fost și sloganul în campania electorală!

Acum ca niciodată Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova are nevoie de un lider autentic! În acest context, noi, membrii Asociației Generale a Învățătorilor din România, filiala din  Republica Molodova,  propunem candidatura unui profesionist desăvârșit, unui lider veritabil, rezilient, cu verticalitate, care este capabil de a realiza schimbări ponderabile întru binele tuturor beneficiarilor sistemului de educație și cultură! Această persoană este Mariana Marin, președintele Asociației Generale a Învățătorilor din România, filiala din Republica Moldova, care ne-a unit prin educație și  prin felul ei de a fi!

Mariana Marin - lider autentic al comunității pedagogice din Republica Moldova!

Bernaz Natalia    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Bernaz Natalia să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.