MCCOMBO LA 5 LEI!!!

Am fost obișnuiți să plătim 5 lei pe McCombo 1+1 (Hamburger / McPuișor / McToast + Cartofi prăjiți (porție mică) / Băutură (Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Lipton - 250 ml) și dintr-o dată McDonald's România s-a gândit să-l scumpească CU 50 DE BANI!

Dar acest meniu a fost scumpit doar în următoarele locații: McDonald’s Galaţi, McDonald’s Cora Pantelimon, McDonald's Titan (Buc.), McDonald's Dristor, McDonald's Drumul Taberei (Buc.), McDonald's Prisma (Balotesti), McDonald's America House Building (Buc.), McDonald's Mercur Ploiesti, McDonald's Craiova, McDonald's Tîrgu Mureş, McDonald's Baia Mare, McDonald's Iaşi Gară, McDonald's Nuferilor Oradea, McDonald's Postăvarul Braşov şi McDonald's Suceava Drive, unde prețul este 5,5 lei.

Și noi tot români suntem și noi tot 5 lei vrem să plătim. EGALITATE!!!!

PENTRU O CAUZĂ NOBILĂ    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez PENTRU O CAUZĂ NOBILĂ să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.