Marcarea clară a filmelor cu continut LGBT

In ultima vreme majoritatea platformelor de streaming sau productiilor tv, au materiale care au un continut sexual mixt sau cu tenta sexuala mixta (LGBT) fiind prezentate ca normale si in acelasi conjucturi cu cele normale. Aceast lucru nu este un lucru normal si prin prisma faptului ca aceasta comunitate LGBT este si se considera minoritara.

Aceasta petitie se vrea o exercitare a dreptului de a alege refuzul vizualizarii continutul difuzat la TV sau alte platforme de streaming in baza continutului sexual sau cu tenta sexuala LGBT. Avertismentele care marchează productii cu continut sexual nu sunt suficiente pentru a proteja spectatorii de eventuale scene LGBT care nu sunt pe placul persoanel straight, nu pot fi explicate copiilor sau nu doresc a fi explicate acestora in cazul vizualizarii accidentale sau nepermise, creaza o stare de disconfort, scarba sau jena persoanelor straight.

Prin urmare se cere marcarea productiilor cu scene LGBT in mod clar prin text la fel ca cel al productiilor cu tenta sau continut sexual pentru a da voie tuturor persoanelor indiferent de orientarea sexuala, sa aleaga vizualizare sau refuzul vizualizarii productiilor respective.

Prin semnătura mea, autorizez Cretu Catalin să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.