Manifest pentru Urziceni, orasul meu!

Pentru ca sunt un contribuabil loial am dreptul la o administratie echitabila!

In Municipiul Urziceni numarul cainilor fara stapan este in crestere, iar numarul persoanelor care au solicitat ingrijiri medicale in urma muscaturii de caine trece de 10 persoane pe luna, motiv pentru care, in conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan, modificata si completata de Legea nr. 258/2013, respectiv a normele metodologice de aplicare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 155/2001 privind aprobarea Programului de gestionare a cainilor fara stapan, aprobate prin H.G. nr. 1059/2013, Consiliul Local al municipiului Urziceni, in sedinta extraordinara, in data de 19.10.2017, a aprobat Hotararea nr. 153 prin care Municipiul Urziceni va putea contracta servicii de capturare, transport si gestionare a cainilor fara stapan, in conditiile legii.

Solicitam punerea in aplicare a art. II al Hotararii 153/19.10.2017:

„Primarul Municipiului Urziceni, Directia Tehnica si Directia Economica vor duce la indeplinire prezentele prevederi.”

Grup Consilieri Locali PSD-ALDE    Contactați autorul petiției