Modificarea reinsertiei stimulentului cu majorarea alocațiilor, ajutorul de creșă fie privata sau de stat, și a gradinitelor

• De ce nu majorarea alocațiilor??? ,dacă e sa ne luam după OMS recomanda alăptarea exclusiva la san a bebelușului 6 luni, apoi se începe cu diversificare, cine se ocupa mai bine ca o mama de un bebeluș de nici 6 luni fiindcă ar trebui sa începi mai repede de 6 luni munca,făcând excepție de la cadre medicale care încep munca după câteva luni de nevoie și nu de placere, cine se ocupa de creșterea bebelușului? Pe lângă asta ai nevoie de creșă sau bona care trebuie plătite, o bona cere în jur de 2000 de Ron,creșa nu primește bebeluși de 6 luni, iar stimulentul de reinsertiei este 1500 RON. Atunci nu mai bine sta mama acasă și are grija de puiul ei??? Ne luați dreptul de a mai fi mame de a nu bucura de copiii noștri, de ai vedea crescând, cum creste un copil sănătos fără mama lângă el, vom deveni străini pentru ei. Consider ca ar fi mult mai benefic  și mai de ajutor majorarea alocațiilor si ajutorul de creșă si grădiniță.

Prin semnare, autorizez pe Bianca să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.