Mai multe autobuze pentru Greenfield Baneasa Residence

Dragi locatari ai cartierului Greenfield Baneasa Residence,

comunitatea noastră înglobează peste 6000 de rezidenți și o mare parte dintre noi ar dori să beneficieze de legături bune cu rețeaua de transport public din București. Încă nu se întâmplă acest lucru. Copiii noștri, mai ales, sunt nevoiți să aștepte timp îndelungat în stațiile de autobuz, atât la venire (adeseori seara târziu), cât și la plecarea din cartier. Uneori, peste 30 de minute.

Prin semnarea acestei petiții, cerem către Transport Public București Ilfov și Societatea de Transport București suplimentarea numărului de autobuze pe ruta 203 și suplimentarea traseelor care asigură legătura cartierului nostru cu Capitala.  


Greenfield Baneasa Residence    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Greenfield Baneasa Residence să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...