Luptam pentru siguranta copiilor Romaniei !

Militam pentru siguranta copiilor din Romania, suntem impotriva traficului de minori, a abuzurilor de orice natura, in care pot fi implicati, vrem sa ne stim copiii si nepotii in siguranta, fara sa ne gandim ca pot fi oricand racolati de pe strada si obligati apoi la perversiuni sexuale, violuri sau prostitutie! Dorim ca in unitatile de invatamant sa existe cate un organ abilitat pentru a mentine ordinea si combaterea infractiunilor mai sus mentionate! Scopul acestei petitii este strangerea de semnaturi a persoanelor care sustin aceasta cauza , semnaturi cu care care sa ne  adresam ulterior institutiilor competente!

Grupul Forta Cumpanasilor    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Grupul Forta Cumpanasilor să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.