Loc de joaca pentru caini in Suceava

Asociatia Romana a Iubitorilor de Animale(http://asociatia.info) isi doreste sa amenajeze un spatiu canin de joaca(Bark Park) in Suceava, in situatia in care si sucevenii isi doresc acest lucru. Astfel, daca pana la data de 25.02.2017 se vor strange un numar minim de 1000 semnaturi(1% din populatia municipiului Suceava), ONG-ul nostru va incepe demersurile pentru identificarea unui spatiu adecvat si amenajarea acestuia. Mai multe informatii despre proiect gasiti accesand linkul http://asociatia.info/%ef%83%98ce-este-bark-park/

Daca ati identificat un spatiu care se preteaza acestui proiect, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@asociatia.info.

Asociatia Romana a Iubitorilor de Animale    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Asociatia Romana a Iubitorilor de Animale să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.