Loc de joaca pentru caini in Suceava

Asociatia Romana a Iubitorilor de Animale(http://asociatia.info) isi doreste sa amenajeze un spatiu canin de joaca(Bark Park) in Suceava, in situatia in care si sucevenii isi doresc acest lucru. Astfel, daca pana la data de 25.02.2017 se vor strange un numar minim de 1000 semnaturi(1% din populatia municipiului Suceava), ONG-ul nostru va incepe demersurile pentru identificarea unui spatiu adecvat si amenajarea acestuia. Mai multe informatii despre proiect gasiti accesand linkul http://asociatia.info/%ef%83%98ce-este-bark-park/

Daca ati identificat un spatiu care se preteaza acestui proiect, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@asociatia.info.


Asociatia Romana a Iubitorilor de Animale    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Asociatia Romana a Iubitorilor de Animale să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...