Liviu Alexa, cereți-vă scuze clujenilor și retrageți-vă din spațiul public !

Având în vedere numeroasele injuriii adresate clujenilor, de la tineri, ITiști, hipsteri la jurnaliști, îi solicităm domnului Liviu Alexa, președintele PSD Cluj, să-și ceară scuze clujenilor și să se retragă din spațiul public.

alexa-21.jpg

text postat în august 2014

Protest al jurnaliștilor clujeni față de comportamentul noului șef al PSD Cluj, Liviu Alexa: Este inacceptabil și intolerabil modul în care acesta înțelege să comunice cu presahttps://www.g4media.ro/protest-al-jurnalistilor-clujeni-fata-de-comportamentul-noului-sef-al-psd-cluj-liviu-alexa-este-inacceptabil-si-intolerabil-modul-in-care-acesta-intelege-sa-comunice-cu-presa.html

Şeful PSD Cluj, Liviu Alexa, filmat în timp ce bea spirt: „Eu cu fraţii mei pe barosăneală. Voi sunteţi săraci cu frigiderele voastre de brânză topită!” VIDEO - https://www.gandul.info/stiri/seful-psd-cluj-liviu-alexa-filmat-in-timp-ce-bea-spirt-eu-cu-fratii-mei-pe-barosaneala-voi-sunteti-saraci-cu-frigiderele-voastre-de-branza-topita-video-18643482

Cine este Liviu Alexa, noul preşedinte al PSD Cluj. De la ieşiri grobiene la adresa colegelor de presă „vagine jurnalistice“, la servilisme faţă de Dragnea şi Dăncilă - https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/cine-liviu-alexa-noul-presedintele-psd-clujde-iesiri-grobiene-adresa-colegelor-presa-vagine-jurnalistice-servilisme-fata-dragnea-dancila-1_5d83a77b892c0bb0c6c0c75e/index.html

Prin semnare, autorizez pe Clujul Liber să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.