Lipsa toaletelor publice în orașul Rezina

Către membrii Consiliului orășenesc,

primarului de Rezina, Dl. Simion Tatarov  

PETIȚIE

Prin prezenta petiție, noi, locuitorii orașului Rezina, ne exprimăm îngrijorarea față de problema lipsei toaletelor publice în localitate. Cele două existente (una la Gara Auto și cealaltă în Piața comercială) nu sunt nici pe departe suficiente pentru necesitățile locuitorilor și vizitatorilor orașului.

Această problemă persistă de mulți ani. Din cauza lipsei toaletelor publice, oamenii utilizează locuri improprii pentru a-și satisface necesitățile fiziologice, precum clădirile vechi, expunându-se riscului de infecții sau accidente.

Această problemă afectează toți locuitorii orașului. Locațiile folosite de oameni se transformă în surse de infecție și miros neplăcut. Lipsa toaletelor publice se agravează și în condițiile de pandemie, când trebuie să avem și mai multă grijă pentru sănătate și igiena personală.

În acest context, le solicităm autorităților publice locale, în frunte cu primarul orașului Rezina, domnul Simion Tatarov, să abordeze problema în cadrul ședințelor Consiliului orășenesc și să identifice soluții pentru a asigura sănătatea și confortul cetățenilor.

Cerem să fie identificate spații și să fie construite toalete publice, dotate cu grupuri sanitare și persoane de serviciu.

Cerem curățarea și dezinfectarea tuturor spațiilor neautorizate, folosite de cetățeni în calitate de „toalete”, din cauza lipei celor amenajate.

Semnează un Grup de inițiativă, format din patru tineri: Galina Stăvilă, Eliza Mihalache, Gheorghe Bencheci, în frunte cu liderul grupului, Andrei Bordian.

Date de contact: 

Telefon: 068 494 306 (Andrei Bordian)

 

P.S: Semnăturile sunt adunate online pe platforma www.petitieonline.com.  

Toaleta,_școala_de_muzică2.jpg

 


Andrei Bordian    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Andrei Bordian să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook