Limitatoare de viteza, speed bumps, pe strazile comunei Prejmer.

                                        Petitie catre Primaria Prejmer, jud.Brasov      

   Noi, locuitorii comunei Prejmer, judetul Brasov, cerem respectuos luarea de masuri privind reglementarea mai clara a limitei de viteza din comuna si instalarea de limitatoare, (speed bumps),  in locurile unde fiind drum drept, indiferent ca sunt instalate semne de circulatie de limitare a vitezei la 30 km/h,  sunt cetateni care circula cu viteza nesimtit de mare, 80-120 km/h. (str.Broastei, str. Noua, etc)

   Circulatia cu viteza in comuna pune in pericol siguranta cetatenilor, a copiilor  si a animalelelor de companie.  

  Rugam Primaria Prejmer impreuna cu Politia Prejmer ca in cel mai scurt timp sa ia in considerare prezenta petitie,  sa analizeze locurile de drum drepte si sa monteze limitatoare de viteza, (speed bumps), inainte sa avem parte de evenimente tragice!


Valentin Muresianu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Valentin Muresianu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )