Limitare de viteza pe Sos Oltenitei 410 - Stop accidentelor!


IMG-20220904-WA0001.jpgIMG-20230127-WA0008.jpgPrin prezenta petitie solicitam semnalizarea rutiera a comunitatii de locatari ce apartine de comuna Glina, jud Ilfov, localizata  pe Sos Oltenitei nr 410, vis a vis de magazinul Mega Image si limitarea de viteza (conform limitei legale de viteza in localitate)

Localitatea mai sus mentionata are iesire pe Sos Oltenitei (DN4) de mai multi ani, insa acest lucru nu este semnalizat.

Dupa multitudinea de accidente rutiere ce au avut loc in ultimele luni, solicitam semnalizarea localitatii, isotita de limitarea de viteza in dreptul magazinului Mega Image (Sos Oltenitei 410) si eventual a unei treceri de pietoni.

Circulatia zilnica (ca pietoni - inclusiv copii sau parinti cu bebelusi in carucioare - sau soferi) a locuitorilor asezarii de pe Sos Oltenitei ce apartine de Comuna Glina, jud Ilfov este mult ingreunata de lipsa semnalizarii localitatii si drept urmare de lipsa existentei unui indicator rutier de limitare de viteza.

Datorita acestui lucru, pe parcursul anilor au avut loc multe accidente rutiere, acestea inmultindu-se considerabil in ultimele luni.

Nu vrem sa asteptam sa avem victime din comunitate pentru a se lua masuri privind semnalizarea localitatii si limitarea de viteza in dreptul acesteia.

Semnati acum pentru a evita alte accidente!


Alina Coltan - Perisoreanu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Alina Coltan - Perisoreanu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...